Monday, June 18, 2012

Pe Roti Verzi – editia a XIII-aUn concurs cu traditie, Pe Roti Verzi – editia a XIII-a, s-a desfasurat la 17 iunie 2012 in zona Barnova (Iasi).
Am ajuns la locul de start duminica dimineata in jurul orei 9. Destul de aglomerat dar pina la urma am gasit unde sa lasam masina. M-am inscris la proba "Race" de 4x5.5km. Dupa preluarea pachetului de concurs am pregatit echipamentul si am plecat la incalzire. Startul s-a anuntat pentru ora 11:15, putin decalat datorita numarului mare de participanti.
Am venit destul de motivat la acest concurs, poate pentru ca la competitia de la Dragomirna am avut o evolutia cam slaba.

S-a dat startul si am pornit destul de tare. Primul kilometru este in usoara urcare dupa care urmeaza 2 kilometri de urcare mai pronuntata, in mare parte prin soare, inclinatia fiind undeva la 6-7%. Urmeaza o coborire lunga prin padure si printr-o zona deschisa, cu iarba si denivelari. Viteza este destul de ridicata, iar in turul al doilea pierd bidonul cu apa care sare din suport, observind acest lucru abia cind am vrut sa ma hidratez.
Ma simt destul de bine si din turul al treilea maresc ritmul si mai mult, atit pe urcari cit si pe coboriri.
Finish-ul il trec in forta, ridicat din sea, avind un competitor in proximitate.
Dupa o scurta perioada de revenire dupa efort, m-am dus sa servesc masa: o portie de paste gustoase de la organizatori.
Dupa ce toti concurentii au trecut linia de sosire a avut loc festivitatea de premiere si tombola.
A fost un eveniment reusit!

Date de pe ciclocomputer:
DST: 22.9Km
AVS: 16.5Km/h
TM: 1:23
MXS: 49.5Km/h

PRV 2012 Photo links:
Alex Boaca
Dragos Cojocaru
Cotrus Adrian
Ionut Loghin
Lyz Thorn
Bogdan Enache

Youtube:
dr978
tictaciasi

No comments:

Post a Comment