Tuesday, August 27, 2013

Mures-Olt Marathon 2013


Anul trecut am fost spectator la competitia de alergare montana Mures-Olt Marathon, iar anul acesta m-am inscris si am participat la Cros 14km.
Profilul traseul de cros este tip V intors, prima jumatate fiind in urcare, cu start din Complexul Sportiv Izvoru Muresului spre Vf. Biucfe 1300m apoi Vf. Arama Neagra 1538m, iar cea de-a doua jumatate in coborire, cu finish in aceeasi locatie ca si startul. Din putina mea experienta pot spune ca si coborirea poate fi la fel de dificila ca urcarea. Nu am putut alerga pe tot traseul, pantele mai abrupte trebuind sa le fac in mers. Chiar si asa am obtinut un timp destul de bun pentru nivelul meu: 1:44:52 .

A fost un concurs bine organizat, marcaje ok, cronometrare electronica, medalii de finisher frumoase, gulyás foarte gustos. Dupa concurs am facut o drumetie in masivul Hasmas, pina la Vf. Piatra Singuratica.

Urmatoarea zi am participat la o competitie de orientare sportiva pentru incepatori care s-a desfasurat in zona complexului sportiv. Interesant si educativ, un concurs care pune in valoare si alte abilitati in afara celor pur sportive.

Foto:


Premiere cros/maraton

Premiere concurs Orienteering

No comments:

Post a Comment