Tuesday, July 22, 2014

3 Way Orienteering ChallengePe 19 iulie am participat la 3 Way Orienteering Challenge, o competitie de orientare in alergare care a avut loc la Borca, jud. Neamt. Din punct de vedere tehnic orientarea nu a fost foarte grea, existind marcaje pentru trei variante de trasee care uneau posturile de control, participantul trebuind sa decida traseul cel mai potrivit pentru el. Variantele mai scurte erau cu teren mai dificil. Din punct de vedere fizic insa, concursul a fost foarte solicitant, prin natura locului de desfasurare: regiune montana cu pante abrupte, paduri cu desisuri, finete.
Pe la jumatatea traseului am reusit sa ma ratacesc, neobservind marcajul la iesirea dintr-un post de control si apucind in directie gresita am nimerit in marcajele din alta zona de concurs relativ apropiata. Nu mai stiam locul in care ma aflu iar pina am reusit sa ma dezmeticesc am pierdut destul de mult timp. Daca as fi folosit busola la parasirea postului de control aceasta ratacire putea fi usor evitata.
A fost un eveniment reusit si interesant, care prin duritatea terenului ne-au pus la incercare pregatirea fizica si in plan secund abilitatile de orientare.No comments:

Post a Comment