Tuesday, May 17, 2011

Preluca MTB Maraton 2011



Deoarece anul trecut mi-a placut la Preluca, am participat si la cea de-a doua editie a evenimentului care a avut loc pe data de 14 mai. M-am inscris tot la traseul lung care a masurat pe ciclocomputer 91Km.

Locul de campare a fost bine ales, aproape de zona de start/sosire. Am avut acces si la toaletele si dusurile cu apa calda de la sala de sport a scolii din Copalnic.

Anul acesta traseul a fost mai uscat, dar asa cum ii sade bine unui maraton MTB, am avut parte si de citeva zone cu noroaie.
Nu am sesizat modificarile facute la traseu fata de editia precedenta, deci in mare a fost cam acelasi, la fel de frumos, cu peisaje superbe - totul in jur fiind de un verde crud, cu catarari lungi si chinuitoare, cu coboriri rapide pe jgheaburi in padurea de foioase sau pe drumurile din piatra si praf.

In ceea ce ma priveste, am facut o cursa putin mai buna decat la editia anterioara, chiar daca am avut nesansa unei rataciri in padure (marcaje furate de localnici, un lucru obisnuit la noi in tara), a unei pene de cauciuc si a unei cazaturi pe ultima coborare care s-a soldat doar cu julituri.

Pastele cu branza si jumeri oferite de organizatori au fost binevenite dupa efortul depus.
Seara ne-am adunat in jurul focului la un pahar de vin.

Citeva fotografii care m-au surprins pe traseu:





Mai multe materiale media:

http://www.preluca.ro/editii/editia-2011/media

No comments:

Post a Comment